Saturday 24 September 2011

MALAYSIA - FINANCE - Malaysian Khazanah fund company, Integrated Healthcare, doing interviews for investment in Turkey in the field of health.

 KUALA LUMPUR - Malaysian state fund Khazanah Nasional'in, Acıbadem, reportedly conducted talks to buy shares.

According to news sources and based on one of Reuters'un, Khazanah'ın health units, 70 percent owned by Deutsche Bank is the Integrated Healthcare, consultant talks.

Integrated Healthcare is the recipient of multiple sales of items in stock and is one of the groups interested in the news, said the process can be completed in December. (source)



Approximately 92 percent from Health which has a share capital of bitter almond Almond Holding, said in a statement on August 19, held by various investors to share a portion of Acıbadem announced that preliminary discussions are doing.

Intellectuals and the family-owned Dubai-based Abraaj Capital Holdings Almond sale of Merrill Lynch and Goldman Sachs, Bank of America is doing consulting. Abraaj Capital's Almond'da's 46 percent stake.

This week's news, companies interested in Fortis Healthcare, stated interviews were taken. Another banking source in the Acibadem, Blackstone, TPG Capital and several private equity funds such as Advent International said that attracts attention.


Malezyalı Khazanah fonunun şirketi Integrated Healthcare, Türkiye'de sağlık alanında yatırım için görüşmeler yapıyor.

KUALA LUMPUR - Malezyalı devlet fonu Khazanah Nasional'in, Acıbadem'den hisse almak için görüşmeler yürüttüğü bildirildi.

Reuters'un kaynaklarından birine dayandırdığı habere göre, Khazanah'ın yüzde 70'ine sahip olduğu sağlık birimi Integrated Healthcare'in görüşmelerde danışmanlığını Deutsche Bank yapıyor.

Şatışta birden çok alıcının olduğu ve Integrated Healthcare'in de satışla ilgilenen gruplardan bir tanesi olduğu belirtilen haberde, işlemin aralık ayında tamamlanabileceği belirtiliyor.

Acıbadem Sağlık'ın sermayesinde yaklaşık yüzde 92 paya sahip olan Almond Holding, 19 Ağustos'ta yaptığı açıklamada, elinde tuttuğu bir kısım Acıbadem hissesi için çeşitli yatırımcılarla ön görüşmeler yaptığını duyurmuştu.

Dubai merkezli Abraaj Capital ve Aydınlar ailesinin sahibi olduğu Almond Holding'e satışta Bank of America Merrill Lynch ve Goldman Sachs danışmanlık yapıyor. Abraaj Capital'in Almond'da yüzde 46 hissesi bulunuyor.

Bu hafta çıkan bir haberde, ilgilenen şirketlerden Fortis Healthcare'in görüşmelerden çekildiği belirtilmişti. Bir diğer bankacılık kaynağı ise Acıbadem'in, Blackstone,  TPG Capital ve Advent International gibi birden çok özel sermaye fonundan ilgi çektiğini söylemişti.

Source : http://www.dunya.com/malezya-ac%C4%B1bademden-hisse-almak-i%C3%A7in-g%C3%B6r%C3%BC%C5%9F%C3%BCyor_133189_haber.html?  - Sept  23, 2011 - google translate