Wednesday 12 October 2011

BANKING - Kuwait Turk's new product is introduced in Dubai, the bank allows customers to supply gold 7 days and 24 hours.

ISTANBUL - Turkish Participation Bank of Kuwait, the "Golden Corner" of national and international public organizations introduced the product in Dubai.

According to the Kuwait Turk, Turkey, and gold gained prominence on the world day of each month a new product which the Bank, Golden Corner product offered to customers. A presenter in the meeting held in Dubai GITEX Exhibition in Kuwait Turkish Personal and Business Banking, Marketing and Product Development Group Manager Mustafa Degree, a broad product segments associated with gold, he said. (source)



Degrees, "This sort of six gold pillow attach great importance to the economy kazandırılmasını. Continue to work on this issue. The new product as soon enters service's Golden Corner," he said.

With this technology, customers and 7 days and 24 hours on weekends in physical gold supply could Degree emphasizing, "This new service, no bank in Turkey and has no kuyumcuda. Soon will go into service as the first product to the Golden Corner wedding halls, shopping center locations, such as placing , gold sale will perform, "he said.


Kuveyt Türk'ün Dubai'de tanıttığı yeni ürün, banka müşterilerinin 7 gün 24 saat altın temin etmesine olanak sağlıyor.
İSTANBUL - Kuveyt Türk Katılım Bankası, "Altın Köşe" ürününü Dubai'de gerçekleşen organizasyonla ulusal ve uluslararası kamuoyuna tanıttı.
Kuveyt Türk'ten yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de ve dünyada gün geçtikçe önem kazanan altınla ilgili her ay yeni bir ürün çıkaran Banka, Altın Köşe ürününü müşterilerine sundu. Dubai'de gerçekleşen GITEX Fuarı'nda gerçekleştirilen toplantıda bir sunum yapan Kuveyt Türk Bireysel ve İşletme Bankacılığı Pazarlama ve Ürün Geliştirme Grup Müdürü Mustafa Dereci, altın ile ilgili çok geniş bir ürün segmentleri olduğunu belirtti.
Dereci, "Bu sıralar yastık altı altınların ekonomiye kazandırılmasını çok önemsiyoruz. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. En yeni ürün olarak, yakında hizmete girecek olan Altın Köşe bulunuyor" ifadelerini kullandı.
Bu teknoloji sayesinde müşterilerinin hafta sonları ve 7 gün 24 saat fiziki olarak altın temin edebileceğini vurgulayan Dereci, "Bu yeni hizmet, Türkiye'de hiçbir bankada ve kuyumcuda bulunmuyor. Yakında hizmete girecek olan Altın Köşe ürünümüzü ilk olarak nikah salonları, alışveriş merkezi gibi mekanlara yerleştirerek, altın satışı gerçekleştirebileceğiz" dedi.

Source :  http://www.dunya.com/kuveyt-t%C3%BCrk-alt%C4%B1n-k%C3%B6%C5%9Fe-%C3%BCr%C3%BCn%C3%BCn%C3%BC-dubaide-tan%C4%B1tt%C4%B1_134810_haber.html? - Oct 12, 2011 - google translate